CONFERINȚA NAȚIONALĂ

Alzheimer 2018

cu participare internațională
Ediția a 8-a, Actualități în domeniul demențelor
Manifestare însoțită de o expoziție medicală specializată

21 - 24 februarie 2018 
Willbrook Platinum Business & Convention Center, București, România

Documente de participare

Toţi participanţii înscrişi vor primi un document de participare cu menţiunea orelor de Educaţie Medicală Continuă (EMC), cu care va fi creditat evenimentul CNAlz 2017 de către Colegiul Medicilor din România (pentru medici).
Suplimentar, participanții medici înscriși cu rezumate vor primi un document de participare pentru lucrări, necesar Colegiului Medicilor din România pentru calculul punctajului profesional.

IMPORTANT
Documentele de participare la conferință vor fi disponibile numai în format electronic, în contul fiecărui participant creat în platforma my.ralcom.ro.
Participanții vor putea descărca aceste documente numai după primirea datelor de acces ale contului personal şi completarea chestionarului de evaluare disponibil în cont.
Informaţiile necesare accesului vor fi transmise prin e-mail tuturor participanţilor la eveniment. Fiecare cont va avea asociată o adresă de e-mail unică şi va conţine documentele participantului care s-a înregistrat la eveniment.
Nu
se poate folosi aceeaşi adresă de e-mail pentru accesarea şi descărcarea documentelor mai multor participanţi.
În cazul în care aveţi deja un cont activ în platforma my.ralcom.ro, vă rugăm să vă conectaţi folosind datele primite la activare şi să accesaţi secţiunea Evenimente pentru a selecta conferința CNAlz 2017.
Înainte de a descărca documentele de participare, este necesar să completaţi chestionarul de evaluare disponibil în cont.

Parteneri