Warning: Creating default object from empty value in /www/ftp.ralcom.ro/alzcongres.ro/website/www/2013/includes/softHostWS.php on line 717
Mesaje De Bun Venit - Conferinta Nationala Alzheimer 2013
Mesaje De Bun Venit
Neola Pharma Sponsor
Janssen Sponsor
Novartis Sponsor Principal
Pfizer Sponsor Principal

Mesaje de Bun Venit

 

Dragi colegi,

Criza economică și constrângerile bugetare în creștere au creat presiuni suplimentare asupra sistemelor de sănătate din multe țări europene, mai ales în cele sărace printre care se numără și România. Acest lucru a dus la scăderea accesului la tratament și la îngrijire medicală pentru un număr tot mai mare de suferinzi, costurile de îngrijire fiind transferate aproape integral pe umerii pacienţilor și familiilor lor. În acest context, Societatea Română Alzheimer lansează un nou apel la dezbatere publică a problemelor generate de criza economică, dar și de cea demografică din perspectiva demenței Alzheimer. 

[citeste mai departe]

 

Cu stimă,

Conf. Dr. Cătălina Tudose
Președintele Societății Române Alzheimer

Dear friends and colleagues,

It is a great pleasure to welcome you, on behalf of Alzheimer’s Disease International(ADI), to what promises to be a hugely successful National Alzheimer Conference hosted by the Romanian Alzheimer Society.
As the international federation of 78 national Alzheimer associations around the world, ADI exists to support its members and to raise awareness of dementia on a global scale.

[citeste mai departe

  Best wishes,
Marc Wortmann
Executive Director ADI
   

Date importante

Înscrieri Conferință


15.01.2013

Termen limită înscrieri cu taxă redusă16.01.2013


Termen limită înscrieri cu taxă redusă pentru membrii Societăților partenere